Poha Masala Recipe

Poha Masala Recipe

पोहा बनाने की विधि – 250g पोहा को पानी से धो कर 10 मि. तक सूखने के लिए अलग रख दें। कढ़ाई में एक चम्मच रिफाइंड आयल गर्म करके राई व करी पत्ता को चटका लें। अब उसमें भीगा हुआ पोहा और 25g Thunder पोहा मसाला डालकर चलाएं। पोहा तैयार होने पर कढ़ाई से निकाल लें। भुनी मूंगफली भुजिया बारीक कटा धनिया ड़ालकर गरमा गरम परोसें।

 

Preparation for Poha: Wash 250g Poha well and keep aside for 10 mins. For drying. Heat a spoon refined oil in a pan, Add rai and curry leaves to it. Add wet Poha and sprinkle 25g Thunder Poha Masala stir regularly till Poha get hot and absorb masala. No need of salt. Pour the poha from the pan. On serving garnish with fried nuts, bhujia & fresh chopped coriander.

 

Ingredients: Iodized Salt, Chili, Turmeric, Fennel, Citric, Coriander, Star Anise, Cinnamon, Green Cardamom & Cloves.

NET WEIGHT: 50g

Mfd. & Mktd. by G.M.S. Products
C-11, C.B. Ganj Industrial Estate, Joharpur, Bareilly-243502 (UP) INDIA
Executive, Consumer Care Cell No. 09359722033 Email: thundermasala@gmail.com